Astral Seyahat

1. sayfa garantili SEO

Ruhun bedenle bağlantısını kesmeden bedenin dışında istediği yere gidip dolaşabilmesi olayı olarak tanımlayabileceğimiz astral yolculuk tecrübesi kalp rahatsızlığı olan kişilere tavsiye edilmemektedir. Bu deneyimin korkulacak bir yanı olmadığı söylenmekle beraber, özellikle ilk tecrübesinde kişi aşırı bir heyecana kapılabilir ve bu da kalp hastaları için tehlikeli olabilir. Astral seyahat gerçekleştirmek, yani bedeninin dışına çıkabilmek için herkes farklı bir yöntem geliştirebilir fakat böyle bir deneme yapmadan önce uygulanması gereken temel prensipler de vardır.

Astral projeksiyon deneyimi yaşamak isteyen kişilerin aceleci davranmaması ve önce beynini yapacağı şeye iyice koşullandırması tavsiye edilir. Kişi bir süre boyunca kendine şu gün ve saatte bir astral seyahat yapacağını ve bu tecrübenin altından başarıyla kalkacağını telkin etmelidir. Tespit edilen gün ve saat geldiğinde kişi bütün kıyafetlerini çıkarıp tamamen çıplak olmalı ve üstünde saat, takı vb aksesuarlarda da bulunmamalıdır. Denemenin yapılacağı mekanın insanı üşütmeyecek bir sıcaklıkta olması da önemlidir. İyice havalandırılmış olan oda astral seyahati tecrübe edecek olan kişinin göz kapaklarına direkt ışık gelmeyecek şekilde karartılmalı, kişi kimsenin onu rahatsız etmeyeceğinden emin olmalı ve başı kuzey yönüne gelecek şekilde sırt üstü yatmalıdır. Astral projeksiyon için trans haline girmiş olan birinin uyandırılması olumsuz şeylere sebep olabilir. Yapılması gereken ilk şey değişik tekniklerle zihni dinlendirmek, hiçbir şey düşünmez bir hale getirmeye çalışmaktır.

Şuur projeksiyonu veya beden dışı deneyim gibi ifadelerle de adlandırılan astral seyahatin mümkün olduğuna inanan kişilere göre kişinin, esîri beden veya astral beden olarak adlandırılan bedeniyle fiziksel bedeninin dışına çıkıp başka mekanlarda dolaşması mümkündür. Bu mekanlar başka şehirler, başka ülkeler ve hatta uzay boşluğundaki bir gezegen de olabilir ve bu yolculuk sırasında olayı tecrübe eden insanın bilinci açıktır. Astral yolculuk pratiklerinin ilk denemelerde sonuç vermeyebileceği, bu konuda başarıya ulaşmanın yeterince çalışmaya ve pratik yapmaya bağlı olduğu söylenmektedir.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.




8 + 4 =